Ons eerste nestje van Freddie en Marley 17 maart 2021

Wij houden Marley de laatst dagen van de zwangerschap goed inde gaten zonder dat het bij haar onrust geeft. Daarom hebben wij zelf dag en nacht een camera op de werpkist staan. Zodra de pups geboren zijn geven wij elke dag de gelegenheid live mee te kijken via ons YouTube kanaal. (Marvelous border collies). Zodra de pups naar buiten kunnen gaan ze in de tuin spelen met de schommel, speeltunnel, speelgoed, lege dozen enz. Als de pups 6 weken zijn gaan met de auto of fietskar naar een tuincentrum, station, markt, verpleeghuis en dagelijks naar het bos waar de pups veel andere honden leren kennen.

Al snel starten we met de zindelijkheid training

We bieden veel verschillend (interactief) speelgoed aan. Wij maken de pups bekend met dagelijkse geluiden maar ook harde geluiden, vreemde objecten zoals paraplu, stoffer en blik, stofzuiger. De buurtkinderen helpen ons met het bekend maken van de step, fiets, skateboard en rolschaatsen.

De pups krijgen veel aandacht van de (buurt)kinderen! Na de inenting gaan we met de pups naar buiten. Elke middag wandelen we aan de lijn naar een veldje vlak bij waar de pups heerlijk kunnen spelen. Elke dag komen er meer kinderen helpen. Overdag staat onze deur altijd open voor de buurtkindern om te komen knuffelen.

Líon

Iska

Billy

Xira

Lily, ons fokteefje, bleef bij ons wonen 

Kiki

Ziggy

Maak jouw eigen website met JouwWeb