1e. Black tri teef Maeve 364 gram

2e red tri reu Beer 410 gram

3e red merke met tan teef Vesper 378 gram

4e red merle tan reu Stuiver 432 gram

 

5e red tri reu Nash 362 gram

6e red merle tan teef Yoda 414 gram

Om 7:30 Marley was onrustig, veel hijgen, dus weer naar beneden, opeens begon ze te likken en zag ik dat ze de slijmprop verloor, er gaatje echt wat gebeuren. Maar weer bij haar gaan liggen en de kachel al vast beetje opgestookt.
24 november, Marley heeft een onrustige nacht, ik wilde nog boven gaan slapen maar Marley wilde steeds mee, boven kroop ze gelijk weer onder het bed dus ben ik mee naar beneden verhuisd.  Marley bleef graven en lopen met haar piepbeestjes in haar bek. Ze verplaatste zichzelf van vensterbank naar mand, bank, bench en dan weer graven op mijn bed, tussendoor stond ze weer op een van de piepbeestjes. Om 3:30 toch maar boven wat slaap gepakt met de camera met geluid aan.

24 november om 14 uur is de temperatuur toch 36,6 geworden, Marley loopt onrustig door het huis, hijgt veel en ligt steeds in onze gangkast of onder ons bed, minder handige plek wat mij betreft om te bevallen.

23 november Marley begint onrustiger te worden, temperatuur is al paar dagen rond de 37 maar de echte temperatuurdaling is er nog niet.
20 november de laatste week van de zwangerschap is begonnen. Marley weegt nu 22,4 kilo. Ons vaste rondje van een uur. Lang wandelen gaat nog prima. Marley lijkt zich prima te voelen.

Ze krijgt nu wat vaker kleine porties te eten, dat gaat beter, de pups beginnen toch wel wat in de weg te zitten.

16 november Marley weegt nu 21,7 kilo 

Marley wordt nu snel dikker weegt 21,4 kilo (3,7 erbij), ze begint het soms al zwaar te krijgen.

6 november, Marley wordt al flink rond, de pups hebben we met de kleine echo bekeken, bewogen heel goed. Ze weegt nu 19,6 kilo.
2 november. Marley weegt al 19,3 kilo, ik ben voorraad kauwsnacks gaan kopen anders is ze steeds de prullenbak aan het leeghalen. Marley is erg aanhankelijk, waar ik ben is Marley ook, ligt graag op haar zij, buikje wordt echt al dikker.

Foto hierboven 30 oktober, Marley haar slanke lijn begint al te verdwijnen…..

27 oktober, Op de echo aren 6 mooie even grote vruchtjes te zien, wat een goed nieuws. Marley is al 18,2 kilo dus moeten we haar wel iets minder eten gaan geven, best lastig als ze zo hongerig is.
24 okt Marley staat gerust op tafel om te kijken of daar nog wel wat te eten ligt, komt zelfs haar lege voerbak brengen zodat ik er maar weer wat eten in doe. O wee als ze niet zwanger is, ze krijgt grote tepels en buik wordt ronder, straks komt het alleen van het van het overvloedige eten😉.

22 okt. Marley is nu bijna vier weken na de dekking hongerig, ze loopt veel met botten te slepen die ze niet echt lekker vind maar Lily mag ze ook niet. Inmiddels zijn haar tepels flink gegroeid, Vrijdag weten we of ze zwanger is en hoeveel pups we ongeveer mogen verwachten.

26 en 27 september zijn we naar fred geweest, die liet er geen gras over groeien en beide keren had ik nauwelijks tijd om mijn jas uit te trekken en stonden ze al vast!  Hopelijk over 4 weken zien we kleine pupjes op de echo. Ik heb gelijk Freds familie gezien, zus, zoon, nichtje, moeder en zelfs oma van bijna 15! Marley weegt 16,7 kilo.

25 september progesteron 5,35 26 en 27 september naar Freddie toe!

23 september progesteron 2,15 het gaat beginnen.
Marley is 15 sept. loops geworden! Nu overslaan en volgende loopsheid dekken zou een nestje in juni-juli beteken en dat word thuis niet gewaardeerd. Als alles goed gaat wordt Marley 26 en 27 september gedekt en mogen we haar laatste nestje hopelijk rond 25 november verwelkomen. We hadden een prachtige reu gekozen, volgens de baas volledig getest, helaas bleek dat toch niet zo te zijn en moest ik dus verder gaan zoeken. Helaas bij From maykes dream ook geen match met Marley dus moeten we weer verder kijken, reu gevonden maar….pas 1 nestje nét gekregen, volgende reu draagt helaas ook GG , weer een mooie reu maar dubbel zwart dus worden alle pups zwart (evt blue merle), volgende reu uit Nieuwegein maar baas is op vakantie in Texel dus wordt een flinke reis naar een reu die pas 1 x gedekt heeft, toch niet gegokt. Uiteindelijk besloten gewoon weer naar Freddie toe te gaan, helaas bleek Freddies baas ook op vakantie te zijn maar is Freddie bij haar moeder in Eindhoven, wat een geluk. 
Donderdag heeft marley weer de oogtest gehad, alles ok (die moet elk nest herhaald worden, de ECVO). 

Bent u geïnteresseerd in een van de toekomstige pups dan kunt u ons mailen of appen en sturen wij u ons inschrijfformulier toe. Voor vragen kunt u altijd mailen of bellen. Freddie is net als Marley volledig getest, hij heeft zeer divers DNA en is 100 % border collie. Heupen zijn A. Alle voorouders zijn bekend.

Maak jouw eigen website met JouwWeb