Hieronder het formulier als interesse heeft in een pup

U kunt makkelijk op de link hierboven klikken.

Heeft u zich  ingelezen in de border collie en denkt u nu nog steeds “ja ik wil een pup”,  en wilt u op de lijst voor een border collie pup van ons? Dan kunt u de vragenlijst nar ons toe sturen of u  kunt contact met ons opnemen en dan sturen wij u ons inschrijfformulier toe. Als wij de lijst ontvangen hebben hoort u van ons of u op onze lijst met geïnteresseerden geplaatst bent (mag ook via post)

Bordercolliefokkermarvelous@gmail.com

Door het invullen van de vragenlijst krijgen wij meer achtergrondinformatie over u. Als wij de lijst retour hebben gekregen nemen wij contact met u op. Als ons teefje dan bevallen is dan nemen wij weer contact met u op.

Vanaf dat ze gedekt gaat worden, kunt u alle nieuwtjes via Instagram volgen op Marvelousbordercollies. U kunt zich op de site al vast inlezen in wat het opvoeden van een (Bordercollie) pup  zo’n beetje inhoudt.

 

We doen heel veel moeite om er voor te zorgen dat onze puppies vrij zijn van erfelijke ziektes en afwijkingen. Indien vader of moeder een ziekte draagt zorgen wij voor een vrije partner. Ook zijn heupen en ogen onderzocht. Voor alle geteste ziekten geldt dat de pups deze dus niet kunnen hebben, ze kunnen ten hoogste drager ervan zijn. Helaas blijft een hond een levend dier dus kunnen altijd (andere aangeboren) afwijkingen of ziekten voorkomen.  Indien uw hond toch een gebrek blijkt te hebben dan willen we hier z.s.m. van op de hoogte gebracht worden. Natuurlijk heeft u garantie op de door ons gefokte pup zoals beschreven in ons koopcontract. U krijgt dan (afhankelijk van het gebrek) (en deel van) uw geld terug. De pups zullen zeer goed gesocialiseerd zijn, geboren en getogen in onze huiskamer, zijn ingeënt, gechipt, preventief tegen vlooien en teken behandeld, ontwormd (met 2-4-6 en 8 weken) en in het bezit zijn van een paspoort (en dus gecontroleerd zijn door de dierenarts) en ingeschreven bij de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren (NDG). Van de ouderdieren is een DNA profiel gemaakt en dat wordt ook van de pups afgenomen, zo weet u als koper zeker dat de pup idd afkomstig is van de ouders. U krijgt een stamboom van de V.O.E., let op deze is niet erkend door de F.C.I. Maar de ouderdieren moeten precies de zelfde testen hebben ondergaan! Mocht u nog vragen hebben, schroomt u niet om contact met ons op te nemen, ook als u met Lily en Marley kennis wil maken of eens mee wilt wandelen.

Volgende nestje van Lily wordt of nog een keer Easy, verwachte kleuren, bruin en zwart evt met merle of dilute.

of een blauwe dekreu Bas, maar daar zijn nog niet alle uitslagen van bekend. Verwachte kleuren zijn dan blauw zwart lilac en bruin.

Maak jouw eigen website met JouwWeb