begin januari 2022 zullen wij het inschrijfformulier weer op de site plaatsen.

U kunt makkelijk op de link hierboven klikken.

Heeft u zich  ingelezen in de border collie en denkt u nu nog steeds “ja ik wil een pup”, heeft u geen haast en zou u graag op de wachtlijst willen voor een border collie pup van ons? Dan verzoeken wij u om ons de ingevulde vragenlijst toe te zenden naar info@marvelousbordercollies.nl Door het invullen van de vragenlijst krijgen wij meer achtergrondinformatie over u. Als wij de lijst retour hebben gekregen dan nemen wij contact met u op. U hoort dan of u geplaatst kan worden op onze wachtlijst.

Zodra Marley daadwerkelijk loops is zullen we weer contact met u opnemen en hoort u of u grote kans op een pup heeft of dat we u op onze reservelijst plaatsen, dit is afhankelijk van de echo na 5-6 weken. Pas dan weten wij ongeveer hoeveel pups ze draagt. U kunt dan alle nieuwtjes via Instagram volgen op Marvelousbordercollies. U kunt zich op mijn site al vast inlezen in wat het opvoeden van een (Bordercollie) pup  zo’n beetje inhoudt.

 

 

We doen heel veel moeite om er voor te zorgen dat onze puppies zoveel mogelijk vrij zijn van erfelijke ziektes en afwijkingen. Indien vader of moeder een ziekte draagt zorgen wij voor een vrije partner. Ook zijn heupen en ogen onderzocht. Voor alle bekende/geteste ziekten geldt dat de pups deze dus niet kunnen hebben. Helaas blijft een hond een levend dier dus kunnen altijd afwijkingen of ziekten voorkomen.  Indien uw hond toch een gebrek blijkt te hebben dan willen we hier z.s.m. van op de hoogte gebracht worden. Natuurlijk heeft u garantie op de door ons gefokte pup zoals beschreven in ons koopcontract. U krijgt dan (gedeeltelijk) uw geld terug. De pups zullen zeer goed gesocialiseerd zijn en zijn ingeënt, gechipt, preventief tegen vlooien en teken behandeld, ontwormd (met 2-4-6 en 8 weken) en in het bezit zijn van een paspoort (en dus gecontroleerd zijn door de dierenarts) en ingeschreven bij de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren (NDG). Ik heb een natuurlijk een UBN nummer van de belastingdienst. Mocht u nog vragen hebben, schroomt u niet om contact met ons op te nemen.