Nestje van Lily en Bas

 Oogkleuren vermoedelijk licht omdat Lily en Bas caramel kleurige ogen hebben en  Bas ook nog een grijs randje heeft. Lily heeft een zeer korte vacht, we hopen dat de pups door de vollere vacht van Bas net een iets vollere vacht zullen hebben. We zoeken sportieve mensen die veel tijd aan de hond kunnen besteden.We hebben nog 1 bordercollie pup die een fijn huisje zoekje.

Soms lopen dingen toch opeens ander dan gepland. Ik speelde al lang met het idee om voor mij zelf te beginnen als kraamverzorger maar nooit leek het goede moment daar. In mei ZZP er worden en eind van 2024 wilde ik een nestje met Lily doen. Tot ik opeens voor eind van het jaar aanvragen voor kraamzorg kreeg en ik niet meer wist hoe dit te combineren met de bevallingen en tussen door dan bij Lily bloed prikken en daarna dekken helemaal in Maastricht. Dit gaf mij zoveel onrust dat ik besloten heb alles om te gooien. Nu in mei weekje kramen dan nestje van Lily en als de pups weer weg zijn mij compleet op mijn eigen bedrijf gaan richten, dat gaf rust!
Maar Lily is de 3de al loops geworden. Vanmorgen vroeg met de fokker van de dekreu overlegd, Ja Bas was beschikbaar evenals de dekreu Easy. Om 930 was ik in Sleeuwijk om bloed te prikken en hij had ook tijd om even een vaginoscopie te doen. Het zg er al heel goed uit en hij dacht dinsdag dekken. We waren net thuis of hij belde al, 13,9, nu dekken! Milou opgepikt en zo vertrokken we om 1130 naar Maastricht. Inmiddels had Marion (frommykesdream) al Bas opgehaald die in België woont. We besloten om Lily eerst met Bas te laten kennismaken. Ze vond hem gelijk heel erg leuk en toen hij beetje gesnuffeld had en een rondje om haar heen rende, ging Lily direct met hem mee, binnen de minuut stonden ze toen al gekoppeld voor een kwartier. Lily was helemaal blij en opgewonden erna, leek wel of ze zeer met haar zelf was ingenomen! Zo vertrokken we na een kop koffie en Bas gedag gezegd hebben weer terug naar Driebergen. Easy kwam nog even gedag zeggen maar Lily liet duidelijk merken dat het echt Bas moest zijn. Als alles goed verloopt weten we rond 5 juni of Lily idd drachtig is. Mocht u meer informatie willen of vragen hebben neem dan contact met ons op of heeft u interesse in een pup van Lily en Bas dan kunt u ons inschrijfformulier invullen en retourneren en nemen wij contact met u op. Bas is natuurlijk ook volledig getest en heeft een FCI stamboom hebben...

Hieronder ons inschrijfformulier 

U kunt makkelijk op de link hierboven klikken.

Heeft u zich  ingelezen in de border collie en denkt u nu nog steeds “ja ik wil een pup”,  en wilt u op de lijst voor een border collie pup van ons? Dan kunt u de vragenlijst naar  ons toe sturen of u  kunt contact met ons opnemen en dan sturen wij u de vragenlijst toe. Als wij de lijst ontvangen hebben hoort u van ons of u op onze lijst met geïnteresseerden geplaatst bent.

Bordercolliefokkermarvelous@gmail.com

Als ons teefje dan bevallen is dan nemen wij weer contact met u op. Vanaf dat ze gedekt is kunt u alle nieuwtjes via Instagram volgen op Marvelousbordercollies. U kunt zich op de site al vast inlezen in wat het opvoeden van een (Bordercollie) pup  zo’n beetje inhoudt.

We doen heel veel moeite om er voor te zorgen dat onze puppies vrij zijn van erfelijke ziektes en afwijkingen. Indien vader of moeder een ziekte draagt zorgen wij voor een vrije partner. Ook zijn heupen en ogen onderzocht. Voor alle geteste ziekten geldt dat de pups deze dus niet kunnen hebben, ze kunnen ten hoogste drager ervan zijn. Helaas blijft een hond een levend dier dus kunnen altijd (andere aangeboren) afwijkingen of ziekten voorkomen.  Indien uw hond toch een gebrek blijkt te hebben dan willen we hier z.s.m. van op de hoogte gebracht worden. Natuurlijk heeft u garantie op de door ons gefokte pup zoals beschreven in ons koopcontract. U krijgt dan (afhankelijk van het gebrek) (en deel van) uw geld terug. De pups zullen zeer goed gesocialiseerd zijn, geboren en getogen in onze huiskamer, zijn ingeënt, gechipt, preventief tegen vlooien en teken behandeld, ontwormd (met 2-4-6 en 8 weken). Mocht u nog vragen hebben, schroomt u niet om contact met ons op te nemen, ook als u met Lily en Marley kennis wil maken of eens mee wilt wandelen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb