U kunt makkelijk op de link hierboven klikken.

Heeft u zich  ingelezen in de border collie en denkt u nu nog steeds “ja ik wil een pup”,  en wilt u op onze lijst voor een border collie pup van ons? Dan verzoeken wij u om de ingevulde vragenlijst hiernaast naar ons toe te zenden info@marvelousbordercollies.nl  

Door het invullen van de vragenlijst krijgen wij meer achtergrondinformatie over u. Als wij de lijst retour hebben gekregen dan nemen wij contact met u op.

U kunt alle nieuwtjes via Instagram volgen op Marvelousbordercollies. U kunt zich op de site al vast inlezen in wat het opvoeden van een (Bordercollie) pup  zo’n beetje inhoudt.

 

We doen heel veel moeite om er voor te zorgen dat onze puppies vrij zijn van erfelijke ziektes en afwijkingen. Indien vader of moeder een ziekte draagt zorgen wij voor een vrije partner. Ook zijn heupen en ogen onderzocht. Voor alle bekende/geteste ziekten geldt dat de pups deze dus niet kunnen hebben, ze kunnen ten hoogste drager ervan zijn. Helaas blijft een hond een levend dier dus kunnen altijd (andere aangeboren) afwijkingen of ziekten voorkomen.  Indien uw hond toch een gebrek blijkt te hebben dan willen we hier z.s.m. van op de hoogte gebracht worden. Natuurlijk heeft u garantie op de door ons gefokte pup zoals beschreven in ons koopcontract. U krijgt dan (afhankelijk van het gebrek) (en deel van ) uw geld terug. De pups zullen zeer goed gesocialiseerd zijn en zijn ingeënt, gechipt, preventief tegen vlooien en teken behandeld, ontwormd (met 2-4-6 en 8 weken) en in het bezit zijn van een paspoort (en dus gecontroleerd zijn door de dierenarts) en ingeschreven bij de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren (NDG). Ook zullen ze indien mogelijk de eerste maand verzekerd zijn. Ik heb een natuurlijk een UBN nummer van de belastingdienst. Mocht u nog vragen hebben, schroomt u niet om contact met ons op te nemen.